evomag.ro%20

Articole Noi

256 Vizualizări

Huawei Watch 2 review: un Android SmartWatch Wear decent


Cu 4G, GPS, un barometru și urmărire a batailor inimii, Watch 2 înseamnă că puteți lăsa telefonul în urmă …

Huawei Watch 2 a fost prezentat în februarie la Mobile Conferința Mondială (MWC), și purtând 1.2-inch-ecranate, SmartWatch-cauciuc legat, 4G-toting pe-și-off pentru luna trecut, avem de spus: este bun.

Inițial, Huawei a vândut acest lucru pentru noi ca o sală de fitness ușor de purtat, dar am niște vești proaste pentru tine, dacă sperai că ar înlocui Garmin. In ciuda acestui fapt, Watch 2 este încă un bun Android SmartWatch Wear, care este confortabil de purtat și oferă o multitudine de opțiuni de conectivitate

De asemenea, am ajuns să se joace cu Huawei Watch 2 Clasic, care este același lucru, dar posher în căutarea, și fără 4G. Dar nu că examinăm ceas aici.

Singura prețurilor avem până în prezent este de 329 € (in jur de £ 320) pentru Watch 2. Marea Britanie data de lansare este luna aprilie.

Watch 2 are un cauciuc, curea interschimbabile într-o gamă de culori, înfășurat în jurul feței 42mm purtând un 1,2 inch, 390×390 (326ppi), ecran Gorilla Glass, flancat de două butoane și înconjurat de o ramă ceramică aproximativ dimensiunea Cheltenham. Este IP68 rezistent la atac de praf și apos.

Din păcate, design-ul pare a fi o regresie de original Huawei Watch. Ecranul este mic, iar rama este mai mare, ceea ce face UI se simt înghesuit.

Tech Sherlocks dintre voi poate fi ghicit din aceasta că se vizează fani de fitness – care iubesc cauciuc, dar pasa mai putin pentru estetica – si a construit 4G din rama este din ceramică, în parte, deoarece care provoacă mai puține interferențe antena decât unul de metal..

Va fi de asemenea Wi-Fi numai versiuni de ceas 2, ar trebui să nu solicite untethering complet de pe telefonul mobil.

Ceea ce este cu adevărat impresionant despre Watch 2 (Electric Boogaloo) este că împachetează într-o listă completă de senzori, opțiuni de conectivitate și Gizmos: GPS, presiunea atmosferica, Wi-Fi, Bluetooth, 4G, un cititor optic a ritmului cardiac și de mișcare de detectare sunt toate la bord .

Conexiuni 4G vin curtoazie primul update major pentru Android Wear de la lansarea. Este dreptul, în mod logic, Android Wear 2. Tava de o cartelă SIM se află în partea de jos a ceasului, gata să ia SIM-ul de pe telefon, atunci când vă simțiți ca la poziția din telefon mai puțin.

Serios, nimeni nu se va face asta, sunt ele? Folosind o a doua SIM pare a ieftini o opțiune mult mai puțin iritant.

Prin Watch 2 cu Android Wear 2, acum puteți călători liber, și să facă apeluri telefonice prin intermediul built-in microfon sau, mai realist căștile, Bluetooth.

Deși ușor de purtat Android are 2 Wear în ea, și 2 butoane, o caracteristică este lipsit de orice formă de control rotativ. Deci, nu, că rama enormă nu poate fi răsucit pentru a defila prin opțiuni.

De asemenea, deși butoanele răsuciți, sugerand ca acestea ar putea fi utilizate pentru controlul coroana, Apple ceas stil, la punctul de fapt, ei nu pot. Deci, de ce le face să se răsucească atunci? Asta e doar joacă cu noi.

Oricum, al doilea buton poate fi programat pentru a face tot ce vrei. În mod implicit este setat să fie difuzate caracteristici legate, dar ne-am stabilit pentru a deschide Android Pay.

Verdict

Uita-te 2 are un ecran luminos și totul merge lin și rapid. Este incredibil de confortabil și aspectul este, în cazul în care nu este mare, atunci cel puțin acceptabil.

Este regretabil faptul că Huawei nu a inclus nici controale rotative pe aceasta, mai ales ca rama este un lucru mare vechi și, ca atare, probabil, destul de ușor de prins „n“ poftă de mâncare.

In ciuda acestui fapt, este un Android Wear 2 ceas foarte competent. Ce e mai interesant, cu toate acestea, este concentrația pe de fitness.

În timp ce este dotat cu toate senzorii necesare pentru a urmări alergare, ciclism și înot, testarea noastră inițială a dezvăluit ceasul Huawei nu este performerul stelare am sperat ca ar fi.

Ceea ce este o rușine, pentru că subliniind elementul de fitness a fost exact lucrul potrivit pentru Huawei de a face, și, sperăm, compania poate îmbunătăți actualizările sale software de monitorizare pentru fitness.

O notă finală vom spune despre Watch 2, ceva ce avem probleme cu punerea degetele noastre pe. În timp ce ecranul este mic, UI înghesuit, și de fitness urmărire săraci – ne într-adevăr bucura poartă ceasul Huawei 2. Este incredibil de confortabil, și doar are un anumit „purtare“ factor care ne face să revină la ea.

Huawei Watch 2 specificatii

Display: 1.2-inch AMOLED, 390×390, 326ppi, Corning Gorilla Glass
Procesor: Qualcomm MSM8909W, 1,1 GHz
Stocare: 4 GB
Memorie: 768MB RAM
Opțiunea celulară: LTE
Senzori: Accelerometru, Giroscop, Barometru, Senzor Puls (PPG), PAC senzor capacitate, un senzor ALS / lumină ambientală, senzor geomagnetic
Baterie 420mAh (valoare tipică) oferind aproximativ 2 zile de utilizare tipică; Modul de formare (GPS & monitorizare a ritmului cardiac în timp real pe) la aproximativ 10 ore
Apă și praf Rezistență: IP68
Olours C: Dynamic Orange, negru de fum, beton gri
Dimensiuni: Greutate 48.9x45x12.6mm despre 40g

Publicate Recent

»

Huawei Watch 2 review: un Android SmartWatch Wear decent

Cu 4G, GPS, un barometru și urmărire a batailor inimii, Watch 2 ...

»

Matebook X de la HUAWEI apare online cu Windows 10

Dispozitivele 2 in 1 de la Huawei prind tot mai bine la public. De ...

»

Moto C si Moto C Plus: telefoane „budget” cu Android 7.0

Motorola se pregateste de lansarea a doua noi telefoane mobile, in ...

»

Sony Xperia XA1 soseste cu diagonala e 5 inch si camera de 23MP

Sony Ericsson a lansat Xperia XA1 , cel mai recent smartphone ...

»

Acer Aspire VX 15 a fost lansat in variantele de 15 si respectiv 17 inch

Un laptop exclusiv pentru gamerii pasionati, Acer Aspire VX 15, a ...

»

Meizu E2 va fi lansat pe 26 Aprilie

Compania MEIZU a trimis invitatii jurnalistilor pentru ziua de 26 ...

»

Cele mai bune „battery cases” pentru telefoanele mobile Apple

Daca vrei sa o carcasa de telefon mobil si totodata o baterie ...

Shares